Premium look & feel

Wij zijn ervan overtuigd dat een premium PC uitgerust moet zijn met enkel merken en onderdelen van de hoogste kwaliteit.  Onze PC’s worden héél zorgvuldig geassembleerd en worden nadien uitvoerig getest om zeker aan onze strikte kwaliteitsstandaard te voldoen.  Wij willen er dan ook altijd resoluut voor gaan om u als klant het beste te geven wat er binnen uw budget mogelijk is.  Uiteindelijk is het belangrijkste dat onze systemen naar verwachting presteren en altijd betrouwbaar functioneren.

Design

Er wordt enorm veel aandacht besteed aan hoe uw PC er uit zal zien.  Dit wil ook zeggen dat we altijd proberen om de hardware te matchen qua kleur en uiterlijk met wat jij als klant mooi vind.

De basisconfiguratie is gebalanceerd tussen gebruikersgemak, design & prestaties.

De OUTCAST series zijn luxueuzer uitgerust.  Samen overlopen we welke configuratie bij u past en zeker ook hoe de PC er moet uitzien.  Van logo’s in de koeling tot RGB verlichting intern zowel extern.  De OUTCAST lijn is qua design het neusje van de zalm.  Wij werken voor RGB het liefst met Corsair.

We proberen ook alle PC’s indien gewenst uit te rusten met onder andere extra stille koeling en een grotere SSD.

Een PC kopen?

Wat is een goede computer en welke past het best bij jou?  Dit zijn twee belangrijke vragen die je onmogelijk met één antwoord kan beantwoorden.  Je moet jezelf een aantal vragen stellen om de perfecte computer voor jezelf te vinden.  De eerste stap is het bepalen wat je precies zoekt, wat wens je met de computer te doen?  

De verschillen zitten hem vooral in de snelheid, de opslagruimte, het formaat van de computer, resolutie, aansluitingen (bvb. USB poorten), … .  Ook de bouwkwaliteit is héél belangrijk en randapparatuur (scherm, printer, boxen,…).  Dit allemaal gaat computers verschillend maken maar gaan ook doorwegen op het budget.

Let me help you!

Er zijn dus een heel aantal zaken waar  je rekening met moet houden om de juiste computer voor jezelf te kiezen.  Laat er dan nog een enorm hoog aanbod zijn en dan wordt kiezen nog moeilijker.

Begin dus steeds met jezelf deze drie vragen te stellen:

  1. Waar ga je de computer gebruiken?
  2. Wat wil je met de computer gaan doen?
  3. Wat is je budget?

Zonder nog verder in detail te gaan helpen we je dan ook graag om te kijken wat voor jou de beste PC is.   Wij bouwen uw PC volledig op maat en dit alleen met de beste materialen.

BUDGET

Vanaf € 600

Internet browsen

E-mail

Sociale media

Muziek en/of films kijken

Office toepassingen

Fotobewerking (basis)

MULTIMEDIA

Vanaf € 900

Internet browsen

E-mail

Sociale media

Muziek en/of films kijken

Office toepassingen

Foto bewerking (uitgebreid)

Video bewerking (basis)

Games spelen (Normale resolutie en gemiddelde kwaliteit)

OUTCAST

Vanaf € 1200

Internet browsen

E-mail

Sociale media

Muziek en/of films kijken

Tekstverwerking

Fotobewerking (uitgebreid)

Video bewerking (uitgebreid)

Games spelen (hoge resolutie en hoge kwaliteit – afhankelijk van gekozen GPU)

RGB verlichting (koeling, ram, fans,…)

EYE CANDY